De Tripkouw | evenementen
& sportlocatie

de tarieven

Sporten, muziek of & een evenement

de tarieven

Eenmalig huren of iedere week Huren?

Ben jij van plan om regelmatig een ruimte te huren? Bijvoorbeeld iedere week een sportactiviteit of maandelijks vergaderen? Dan gelden er andere tarieven. Check het overzicht van de Tarieven. Tarief B is van toepassing op huurders, die door het bestuur zijn erkend als vaste huurders en op huurders, die door het bestuur voor wat betreft de tarieven gelijk gesteld zijn met vaste huurders.

Culturele verenigingen en sportverenigingen, die in Midwoud en/of Oostwoud gevestigd zijn kunnen het bestuur verzoeken erkend te worden als vaste huurder. Andere organisaties, die voor de tarieven gelijk gesteld willen worden met vaste huurders, kunnen voor meer informatie contact op nemen met het bestuur.

Is iets niet duidelijk of wil je meer weten? Neem contact met ons op.

 

De Teun Blokker zaal

tarieven
per uur: € 30,75
per dag: € 307,50

De Cultuur Zaal

tarieven
per uur: € 21
per dag: € 210

meer info

tarieven

zalenverhuur midwoud - Oostwoud

keuze gemaakt?

Reserveer hier de zaal of ruimte.

de stichting

stichting sport & cultuur Midwoud oostwoud

Als stichting beheren wij het gebouw, de zalen enz. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de zalen voor iedereen toegankelijk zijn.

Daarnaast willen wij het sporten aanmoedigen maar ook de cultuurontwikkeling een duwtje in de rug geven. Dus heb je een activiteit en zoek je een zaal om als locatie te gebruiken voor je activiteit: kijk bij het “tabje Reserveer” en kijk naar de mogelijkheden.

heb je een vraag?

Of wil je graag een zaal/ruimte reserveren?